WONG WADON ORA WANI DHISIKI

Foto: Youtube.com

Oleh: Ust. Murtadlo
(Alumni Ponpes YTP, Kertosono)

Lenteraumat.com,SulSel-
Aku ora kok gak ngrespon 

jenengan cak

Tapi wong wadon ora wani 

dhisiki

Tak tunggu terus terange

jenengan 

Semono suwene ra ono pestine


Sejatine responku wes iso 

kewoco

Lehe aku mangsuli pitakone 

jenengan

Lehe aku mangsuli kiriman 

salame jenengan

Lehe aku ngeladeni jenengan


Suwe cak aku nunggu unene 

jenengan

Nek jenengan bener-bener 

tresno

Aku pengen krungu karo 

kupingku dewe

Ora tembung jare-jare-jare


Nyuwun sewu lan pangapuro cak

Yuswoku wes wayah omah-

omah

Tapi seng tak tunggu ora tekan-

tekan

Akhire aku narimo lamarane 

tonggo sebelah

Cacakku ra sah ngrasulo lan 

kuciwo

Nek wes wayah bakal ketemu 

liyane

Editor: Sudono Syueb