REREPEN JAWI


REREPEN JAWI


Seratanipun : Ihsanuddin
Alumni YTP Kertosono.


lenteraumat.com,Lamongan-
Duh pepujane ati
Pesen Kulo dateng ndoko
Sampun ngantos patah hati
Supados saget makaryo

Lamun fajar pun katingal
Enggal Wungu  saking nendro
Supados saget nglampahi
Kuwajiban engkang mulyo
Manembah dateng kang luhur
Gusti kang Moho kuwoso

Saliro Kedah suci
Semanten ugi busono
Sopados saget katrami
Sedoyo panuwun kito

Lamun Suryo sampun sumunar
Manungso Kedah ikhtiar
Sumebar sami makardi
Pados kebetahan kluwargi

Wus wajib tumrap manungso 
Nyambut gawe lan ndedungo
Supoyo biso nyukupi
Kebutuhan rino wengi
Lumuh lampah ibarate
Wong kang males myabut gawe
Bakal rekoso uripe
Kumpul konco ora ono regane

Dawuhe poro winasis
Manungso namung nglampahi
Sedoyo sampun tinulis
Wonten jrone kitab suci

Rejeki ibarat pesti
Sandang pangan loro Pati
Kabeh pinesten Ilahi
Gusti Alloh kang sawiji

Manungso mung biso ihtiyar
Kanti sabar Istiqomah
Urip Ben ora kesasar
Madep mantep nggone ibadah

Makaten puniko REREPEN JAWI
Kaserat naliko sepi
Sinambi muji kang moho suci
Supados iman tetep kajagi...🙏🙏🙏


Ramadhan@071442H.