GENDUK CAH AYU

Oleh: Abu Jiwandono

Genduk Cah Ayu

Lenteraumat.com,Jenggolo-
Nduk cah ayu
Suwe ra petuk awakmu
Rasane awak iki pegel linu
Pingin tak godak ayang-ayanganmu
Nanging sikil iki ra isa dijak mblayu

Awakmu mangsuli
Na tau petuk ta?
kok suwe ra  petuk iku..?
Lha awakmu
Ra tau metuki aku, jaremu

Akhire aku mung tenguk-tenguk
Ngarep omah gubuk
Sinambi  nunggu suara beduk

Awak lemes
Moto ngantuk
mBelani ati pingin kepethuk
Karo genduk
Bocah ayu soko Dengok
Konco cilik mbiyen